Özel Günübirlik Huser Yaylası Turu Batum Çıkışlı

Tüm Fotograflar ve Videolar için Tıklayın.

Özel Günübirlik Huser Yaylası Turu Batum Çıkışlı

, Acara Çıkışlı
  • Ana Kategori :
    Gürcistan
  • Alt Kategori :
    Batum Çıkışlı Günübirlik Turlar, Batum Çıkışlı Turlar, Gürcistan Çıkışlı Turlar, Özel Turlar, Yurtdışı Turları
  • Süre :
    Günübirlik
1 $ dan başlayan fiyatlarla

Tur Seçenekleri

Özel Günübirlik Huser Yaylası Turu Batum Çıkışlı Kalkış: Acara Tur Tarihi : Süre : Günübirlik
Talep Gönder
Özel Günübirlik Huser Yaylası Turu Batum Çıkışlı
Dönem
Fiyat (Kişi Başı)
1. Çocuk
2. Çocuk
3. Çocuk
30/05/2023-31/12/2023
1 $
(0-5) 0 $
(0-5) 1 $
(0-5) 1 $

Fiyata Dahil Olanlar

Ulaşım

Rehberlik

Araç içi ikramlar

 

Fiyata Dahil Olmayanlar

Öğle Yemeği

Özel Harcamalar

 

Tur Programı

HUSER YAYLASI TUR FİYATI TEMSİLİDİR. HER TÜRLÜ DETAY VE SORULARINIZ İÇİN 0850 532 0808 NUMARALI İŞ TELEFONUMUZDAN BİZİMLE İLETİŞİM KURABİLİRSİNİZ.

 

 

AVUSOR YAYLASI TURU – HUSER YAYLASI TURU

 

 

Günün Gezi Noktaları;

🟢 Fırtına Vadisi ( Zipline )

🟢 Fırtına Vadisi ( Salıncak )

🟢 Çamlıhemşin 

🟢 Ayder Yaylası Turu

🟢 Gelin Tülü Şelalesi

🟢 Avusor Yaylası Turu

🟢 Huser Yaylası Turu

🟢 Huser Yaylası ( Salıncak )

 

FIRTINA VADİSİ - ÇAMLIHEMŞİN - AYDER YAYLASI TURU - GELİN TÜLÜ ŞELALESİ - AVUSOR YAYLASI TURU - HUSER YAYLASI TURU 

 

 

       Huser yaylası turumuz için Batum’da buluşup Sarp sınır geçiş işlemlerimizi tamamladıktan sonra aracımıza biniyoruz. Yol boyunca eşsiz manzaralara şahitlik ederek Fırtına vadisine doğru yola çıkıyoruz. Fırtına vadisine ulaştığımızda heyecan ve adrenalin için zipline yapacağımız yere gidiyoruz. Daha sonrasında rotamıza devam ediyoruz ve yol üzerindeki manzaraları izlerken Çamlıhemşin ilçe merkezine ulaşıyoruz. Hala deresi üzerinde ve Çamlıhemşin merkeze 19 kilometre uzaklıkta ve rakımı 1220 metre yüksekliğinde olan Ayder yaylası ulaşıyoruz. Ayder yaylası bize Kaçkar dağlarının eşsiz manzarasını görme imkânı sunuyor. Sonrasında rakımı 2420 metre olup Rize’nin en ünlü Laz yaylalarından biri olan Avusor yaylasına ulaşıyoruz. Bizi masallar diyarına ulaştıracak yola devam ederken beyaz bulutların yolu olarak da bilinen bulut denizini ve tüm Altıparmak ve Kaçkar dağlarını görme imkânı yakalıyoruz.

       Turumuz sonrasında araçlarımıza binerek Batum’a dönüyor misafirlerimizi alış noktalarına bırakıyoruz. Diğer turlarımızda görüşmek umudu ile sizlerle vedalaşıyoruz.