Ayder Turu Trabzon Çıkışlı
Ayder Turu Trabzon Çıkışlı
, Trabzon Çıkışlı-
Ana Kategori :Türkiye
-
Alt Kategori :Ayder Turları, Günübirlik Turlar, Günübirlik Yayla Turları, Hafta Sonu Turları, Karadeniz Bölgesi, Karadeniz Turları, Karadeniz Yayla Turları, Yurtiçi Turları
-
Süre :Günübirlik
-
Hareket Saati :09:00
-
Dönüş Saati :19:00
Tur Seçenekleri
Fiyata Dahil Olanlar
-
ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER
🟢 Ulaşım
🟢 Yayla Araçları
🟢 Araç İçi İkramlar
🟢 Milli Park Giriş Ücreti
🟢 Tur Lideri
Fiyata Dahil Olmayanlar
ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
❌Öğle Yemeği
❌Özel Harcamalar
Tur Programı
GÜNÜBİRLİK AYDER YAYLASI TURU
KALKIŞ NOKTASI: Burger King önü saat 09:00.
Günün Gezi Noktaları;
🟢Sürmene Bıçakları
🟢Çay Fabrikası Gezisi
🟢Rize Bezleri
🟢Çeçeva
🟢Fırtına Vadisi ( Zipline )
🟢Fırtına Vadisi ( Salıncak )
🟢Çamlıhemşin
🟢Tar Deresi
🟢Bulut Şelalesi
🟢Gelintülü Şelalesi
🟢Ayder Yaylası
Ayder yaylası turumuz için hareket noktamızda buluşuyor aracımıza binerek hareket ediyoruz. Fırtına vadisine vardıktan sonra İsteğe bağlı olarak extra minibüs kiralayarak Kavrun yaylasına hareket ediyoruz. Kaçkar dağlarının zirvesini izliyor, akan derede ayaklarımızı dinlendirip Ayder yaylasına hareket ediyoruz. Yaylada serbest zaman geçiriyor ardından Fırtına Vadisi ve Çinçiva köyüne hareket ediyoruz. Sevdaluk dizisinin çekildiği Fırtına vadisi, Şenyuva köprüsü ve dizi yerlerini gezdikten sonra köy kahvesinde kahve molası veriyoruz. Vakit durumumuza göre Rafting yapmak için fırtına deresine geliyoruz.
Turumuz sonrasında araçlarımıza binerek geri dönüyor misafirlerimizi alış noktalarına bırakıyoruz. Diğer turlarımızda görüşmek umudu ile sizlerle vedalaşıyoruz.
Ulaşım
MINIBUSLER: 2015 model ve üzeri VW VOLT 17+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 1 adet buzdolabı ,okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı. YAYLA MINUBUSLERI: 14 – 16 Kişilik bölgenin kooperatiflerinden kiralanan 2015 model ve üstü araçlardır. MIDIBUSLER: 2015 model ve üzeri ISUZU TURKUAZ 31+1 koltuklandırma, Yatar otobüs koltuklu , abs , asr, Klima , 1adet monitör , 1 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı OTOBÜSLER: 2015 model ve üzeri MERCEDES Tourismo & Travego 46+1+1 koltuklandırma, abs , asr, Klima , 2 adet monitör , 2 adet buzdolabı , su ısıtıcılı mutfak ünitesi , okuma lambaları , rehber anonsu için ses sistemi , cd ve dvd oynatıcı.